Soc l’Alba Jornet. He estat 28 anys dedicant-me a la protecció dels animals, però sempre m’ha apassionat la cuina. He de donar les gràcies a la meva àvia Maria que va ser la primera que em va regalar llibres de cuina i em va ensenyar a cuinar,  i també a la Francisca del Bar Cuell de Monistrol de Calders, on vaig treballar dels 15 als 18 anys els caps de setmana i estius, allà vaig aprendre moltíssim entre fugons. El que era el meu hobby es va anar convertint mica en mica a una activitat més seriosa, ja que he estat investigant i estudiant durant molts anys, de manera autodidàcta, sobre la cuina saludable i el metabolisme per millorar el meu benestar. Als meus 17 anys em van diagnosticar una malaltia en l’instestí gruixut i això va fer que l’alimentació fos la meva aliada per poder oblidar aquest transtorn digestiu. Vaig passat de l’alimentació tradicional a la vegetariana, després vegana i finalment alimentació cetogènica barrejada amb la vegana i vegetarina. He estat durant molts anys experimentant a la cuina per trobar els millors aliments que m’han ajudat a deixar en el passat aquests malestars. Ara he decidit fer un canvi de vida obrint un espai on compartir el que he après i segueixo aprenent i on poder acompanyar a persones que també volen canviar hàbits en la seva alimentació i la dels seus.

L’Albada és un centre on persones que ofereixen teràpies alternatives o activitats diverses pel benestar, puguin trobar un lloc on fer-les.

El meu propòsit és acompanyar a persones que vulguin fer un canvi en algun dels àmbits de la seva vida: alimentació, perspectiva de veure les coses, canvis d’hàbits personals, creences,…

També  l’Albada és un lloc on compartir experiències vitals, per tal de poder empoderar, ajudar, inspirar, ensenyar a aquelles persones que estiguin preparades per rebre.

Cada cop som més les persones que tenim clar que hem de compartir els nostres coneixements, per tal d’acompanyar-nos en el nostre creixament i benestar i evolucionar en consciència per construir un món millor. Nosaltres som co-creadors de la nostra realitat i així m’ho demostra la meva experiència vital.  Agraeixo a l’univers oferir-me l’oportunitat de donar amor incondicional a tot i tothom, aquest és el propòsit de la meva ànima en aquesta vida!