Teràpia de biodinàmica craneosacral

La Biodinàmica craneosacral es basa en el reconeixement de les forces vitals (biodinàmiques) expressant-se en la matèria.

Són moviments multirítmics que emergeixen dels fluids i teixits del nucli del nostre cos i poden ser percebuts com a moviments respiratoris subtils en totes les estructures, òrgans, cèl·lules i teixits corporals.

El terapeuta biodinàmic craneosacral troba el contacte amb el client a través d’un toc suau i receptiu de les mans, sostenint la totalitat del seu ésser i l’espai sagrat on la intel·ligència inherent del biosistema del client pot realitzar l’alineament, l’autoregulació, l’autocuració i la reorganització necessàries, capacitats innates en cada persona.

L’orientació cap a la Salut, sempre present en cada persona, posa el client en contacte amb els seus recursos més profunds.

Aquesta teràpia és apropiada per a persones de totes les edats i condicions, des de gent gran fins a nadons, així com durant l’embaràs i postpart, després d’una operació o un accident o en condicions de fragilitat o estrès.

La Lina Ling és la teraupeta especialista en aquesta tècnica.

Preu sessió 1h: 40€

Massatges terapèutics, ayurvèdics i relaxants

La Silvana Forte (massatgista integral i Ayurveda, professora de ioga Hatha i Raja, Mestra de Reiki Usui) ens ofereix massatges terapèutics, Abhyangam (relaxant), Sirodhara (entrecelles), Siro (cap) i Dhara (local).

Què és el Massatge Terapèutic?

El terme massatge terapèutic engloba tot un seguit de tècniques de massatge que s’utilitzen en el tractament de trastorns neuromusculars i musculo-esquelètics, facilitant l’eliminació de toxines, activant la circulació sanguínia i limfàtica i millorant l’aportació d’oxigen als teixits. També s’utilitzen per alleujar l’estrès i estats d’ànim negatius, ja que estimula la producció orgànica d’endorfines.

Des d’aquesta perspectiva, el massatge terapèutic té diferents aplicacions que abasten, entre d’altres:

 • Tot tipus de malalties i lesions musculars.
 • Processos de recuperació física després de períodes d’immobilització o inactivitat forçada.
 • Eliminació de la retenció de líquids.
 • Tractaments d’eliminació de greix localitzat.
 • Millorar el dolor i la mobilitat de les articulacions.
 • Mantenir l’elasticitat muscular.
 • Combatre la tensió nerviosa.
 • Evitar l’insomni.
 • Alleujar el dolor.
 • Reduir l’ansietat.
 • Accelerar les lesions de tendons i lligaments.
 • Incrementar l’energia i la vitalitat.
 • Afavorir el procés de digestió i evitar el restrenyiment.
 • Combatre la fatiga
 • Corregir problemes posturals, etc.

El massatge terapèutic es realitza manualment, traslladant l’energia mecànica de les mans de la massatgista terapeuta als teixits de les zones del cos que es treballen en cada cas.

Preu sessió 1h: 40€.

 

Tècnica Sphere Reset

El Xavier Prat, coach i terapeuta des del cor, ens aplica aquesta tècnica amb minerals a sobre del cos, per una neteja energètica. A més, també es tracten fins a 3 problemàtiques que es vulguin solucionar.

-Diagnòstic del problema, abast de les afectacions i altres suggeriments.
-Sessió de sanació + imposició de minerals a sobre del cos.
-Seguiment i sanacions durant 15 dies.

https://xavierprat.org/

Preu sessió 1h: 25€

Massatge Bok Bu

L’abdomen és un mirall que mostra l’estat dels nostres òrgans i qualsevol anomalia del nostre cos.
Per això, l’observació i tractament de la zona abdominal permet prevenir i tractar diversos desequilibris o malalties.
El Bok Bu, és una tècnica coreana de massatge manual que s’aplica a l’abdomen, considerat el centre d’energia del cos per la Medecina Tradicional Xinesa.
La Meire Caetano, psicòloga de professió i experta en biodansa, ens fa aquest massatge abdominal, d’1h de durada, finalitzat amb un relax per tot el cos.
Preu sessió 1h: 30€